25.11.2019

Kalenteri jaossa viikolla 48

Metsäsairilan seinäkalenteri vuodelle 2020 jaetaan taas jokaiseen kotitalouteen.

Taajamissa jakelu suoritetaan viikolla 48. Haja-asutusalueelle kalenterin jakaa Posti viikolla 50.

Kalenteri löytyy myös pdf-muodossa täältä.

Kuvakisa kalenteriin 2021

Lähetä meille valokuva siitä, mikä on mielestäsi yhteinen juttu.  Kuvauspaikan tulee sijaita Itä-Suomessa. Parhaat kuvat valitaan seuraavaan vuosikalenteriimme 2021, ja kalenterissa julkaistuista kuvista kuvaaja palkitaan Ticketmasterin 70 € lahjakortilla.

Kuvien on oltava vaakakuvia (enintään 3 kpl), ja niiden on oltava digikuvina jpg-muodossa. Varmista, että kuvat ovat tiedostokooltaan riittävän suuria (yli 4 Mt) hyvällä resoluutiolla, jotta ne soveltuvat painettaviksi. Lähetä kuvasi 31.8.2020 mennessä sähköpostiin: yhteinenjuttu@yjkuvat.fi. Vaihtoehtoisesti voit julkaista osallistumiskuvasi myös omalla Instagram-tililläsi, mikäli tilisi on julkinen. Tällöin kuvan tekstiin tulee merkitä @yhteinenjuttu ja #yhteinenjuttukuvakisa2021.
Tämän jälkeen me uudelleenjaamme kuvasi @yhteinenjuttu-Instagram-tilillämme, jonne julkaisemme kaikkien osallistujien
kuvat. Vaikka julkaisisit kuvasi Instagramissa, alkuperäisestä kuvasta tulee olla painokelpoinen versio siltä varalta, että se päätyisi kalenteriin. Instagramin kuvagalleriassa eniten tykkäyksiä 30.9.2020 mennessä saanut kuva palkitaan Ticketmasterin 70 € lahjakortilla.

Lähetettyjä kuvia voidaan käyttää myös muussa Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyön viestinnässä kuten asiakaslehdissä ja nettisivuilla. Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden kuvien käyttöön, eikä julkaistuista kuvista makseta palkkiota. Itä-Suomen jäteneuvonnan yhteistyössä ovat mukana Ekokymppi, Jätekukko, Metsäsairila, Puhas, Ylä-Savon Jätehuolto ja Riikinvoima.